AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolma sardığını görmek

Kahve falında dolma sardığını görmek

Kahve falında dolma sardığını görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, rahatının bozulacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, bilgiyle donanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolma sardığını gördüyseniz:

  • Askıda kalmış iş veya düzenlemeler konusunda yeni bir anlayış geliştirebilirsiniz.

Kahve falında dolma sarmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolma sardığını görmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işaret eder.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lahana dolması sarmak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini battaniyeye sarmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında pazı sarmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalettir.

Kahve falında kefene sarmak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örgü ipi sarmak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, borçlarının kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir