AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük lahana görmek

Kahve falında çürük lahana görmek

Kahve falında çürük lahana görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük lahana gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı olayların netleşmeye başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında çürük lahana görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana almak nefsine yenileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede kara lahana görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına inanılır.

Kahve falında lahana çorbası içmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının elinde lahana görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, takdir edileceği işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı lahana salatası görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet eder.

Kahve falında lahana ve marul görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kara lahana sarması görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir