AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağımlı suya düşmek

Kahve falında lağımlı suya düşmek

Kahve falında lağımlı suya düşmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında lağımlı suya düşmek gördüyseniz:

  • Kazanamayacağınız tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında lağım suyuna düşmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işaret eder.

Kahve falında lağımlı suya düşmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına delalet eder.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek kişinin malını kaybedebileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında lağıma düşmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına inanılır.

Kahve falında lağımın içine düşmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına alamet eder.

Kahve falında lağım içine düşmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağım çukuruna düşmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında lağım suyu görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir