AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağıma düşmek

Kahve falında lağıma düşmek

Kahve falında lağıma düşmek günden güne sorunlarının artacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, isteklerini yerine geleceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında lağıma düşmek gördüyseniz:

  • Mantıksız veya saçma öneri, teklif veya davetleri kabullenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında lağımın içine düşmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, verimin ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında lağım çukuruna düşmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağıma düşmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağım içine düşmek düşmanlarımızı alt etmeye, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağım suyuna düşmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında lağımlı suya düşmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş lağım faresi görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir