AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağımın içine düşmek

Kahve falında lağımın içine düşmek

Kahve falında lağımın içine düşmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına işaret eder.

Kahve falında lağımın içine düşmek gördüyseniz:

  • Öğrenecekleriniz geleceğiniz için fayda içerebilir.

Kahve falında lağımlı suya düşmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında lağım çukuruna düşmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, o masumların bedduasını alacağına rivayet eder.

Kahve falında lağım suyuna düşmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, keyfin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında lağım içine düşmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret eder.

Kahve falında lağıma düşmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağımın içine düşmek içinin kıpır kıpır olacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet lağımı görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, feraha ermeye yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir