AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım suyuna düşmek

Kahve falında lağım suyuna düşmek

Kahve falında lağım suyuna düşmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında lağım suyuna düşmek gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz özelikle ön plana çıkabilir.

Kahve falında lağımlı suya düşmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında lağım suyuna düşmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, cebinin para göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lağım içine düşmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında lağıma düşmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına yorulur.

Kahve falında lağım çukuruna düşmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağımın içine düşmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında lağımlı su görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir