AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım içine düşmek

Kahve falında lağım içine düşmek

Kahve falında lağım içine düşmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, hasret ve özlem gidereceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım içine düşmek gördüyseniz:

  • Unutmayın dost acı söyler.

Kahve falında lağımlı suya düşmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, keyifli olacağına yorulur.

Kahve falında lağımın içine düşmek işlerinin ters gideceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine yorulur.

Kahve falında lağım içine düşmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında lağım çukuruna düşmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında lağıma düşmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağım suyuna düşmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, dertlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında lağım patladığını görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir