AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım suyu görmek

Kahve falında lağım suyu görmek

Kahve falında lağım suyu görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine inanılır.

Kahve falında lağım suyu gördüyseniz:

  • Egzersiz yapmanız veya bilgili olmak sizi kuvvetlendirebilir ya da size cesaret verebilir.

Kahve falında lağımlı su görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine yorulur.

Kahve falında lağımlı suya düşmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında lağım suyunda yürümek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında lağım suyunun taştığını görmek elindekileri de kaptıracağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalettir.

Kahve falında lağım suyuna batmak sevinileceğine, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına delalet eder.

Kahve falında lağım suyunda yüzmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında lağım suyu yutmak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında lağım suyuna girmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir