AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağımın taştığını görmek

Kahve falında lağımın taştığını görmek

Kahve falında lağımın taştığını görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, malını ve canını emniyete alacağına alamet eder.

Kahve falında lağımın taştığını gördüyseniz:

  • Gelişmelere göre bazı fikirlerde yön değişiklikleri görülebilir.

Kahve falında lağım taştığını görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağımın taştığını görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına inanılır.

Kahve falında lağım taşması görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına tabir olunur.

Kahve falında lağım suyunun taştığını görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde lağım faresi görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, dolayısıyla geleceğine delalet eder.

Kahve falında lağımda yürümek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım suyu içmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz lağım faresi görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir