AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım taştığını görmek

Kahve falında lağım taştığını görmek

Kahve falında lağım taştığını görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lağım taştığını gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan ya da anlaşmalara uymayan kişiler nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Kahve falında lağım taştığını görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında lağımın taştığını görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağım suyunun taştığını görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında lağım taşması görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında lağım faresi öldürmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, çok ünlü bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağıma görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına delalettir.

Kahve falında lağım kokusu görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında lağımlı suya düşmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, başının belaya girmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir