AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım taşması görmek

Kahve falında lağım taşması görmek

Kahve falında lağım taşması görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılara neden olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında lağım taşması gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan kişileri önemsemeyin.

Kahve falında lağım taşması görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağımın taştığını görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lağım suyunun taştığını görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lağım taştığını görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lağım suyuna batmak ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lağım suyu içmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet eder.

Kahve falında lağımda boğulmak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında evde lağım faresi görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir