AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağımda yürümek

Kahve falında lağımda yürümek

Kahve falında lağımda yürümek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağımda yürümek gördüyseniz:

  • Olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında lağım suyunda yürümek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında lağımda yürümek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında lağım suyunun taştığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, evlerindeki huzurun artacağına alamet eder.

Kahve falında lağım kokusu görmek ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında lağım faresi öldürmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında lağım patlamış görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında lağım içine düşmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında lağıma görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir