AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım suyu içmek

Kahve falında lağım suyu içmek

Kahve falında lağım suyu içmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına alamet eder.

Kahve falında lağım suyu içmek gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Kahve falında lağım suyu içmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında lağımlı suya düşmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında lağım suyunun taştığını görmek evine bereket geleceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında lağım suyunda yürümek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine delalettir.

Kahve falında lağım suyuna düşmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında lağım suyunda boğulmak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, kederinin dağılacağına inanılır.

Kahve falında lağım suyuna batmak sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağım suyunda yüzmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir