AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım suyunun taştığını görmek

Kahve falında lağım suyunun taştığını görmek

Kahve falında lağım suyunun taştığını görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lağım suyunun taştığını gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında lağım suyunun taştığını görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lağım taşması görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında lağımın taştığını görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında lağım taştığını görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına inanılır.

Kahve falında lağımlı su görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında lağım suyu görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında lağım suyunda yürümek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında lağım suyu yutmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir