AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet lağımı görmek

Kahve falında tuvalet lağımı görmek

Kahve falında tuvalet lağımı görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, sorunların teker teker aşılacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet lağımı gördüyseniz:

  • İlişkilerin güçlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında tuvalet lağımı görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında lağım faresi görmek ona şifa olmayacağına, ele güne muhtaç olacağına alamet eder.

Kahve falında lağımda boğulmak kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet eder.

Kahve falında lağım suyuna düşmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, yılmayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında lağım görmek şansının kötüye gideceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına inanılır.

Kahve falında lağıma düşmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir