AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağıma batmak

Kahve falında lağıma batmak

Kahve falında lağıma batmak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağıma batmak gördüyseniz:

  • Sunduklarınızla yetinmeyen veya hafife alan kişileri geri çevirmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında lağım suyuna batmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağıma batmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, evliyseniz eşle iyi geçime tabir olunur.

Kahve falında lağım pisliği görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına inanılır.

Kahve falında lağım faresi öldürmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işarettir.

Kahve falında lağım kokusu duymak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında lağım kuyusu görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına işarettir.

Kahve falında lağım patlamış görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir