AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım pisliği görmek

Kahve falında lağım pisliği görmek

Kahve falında lağım pisliği görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, prestij kazanacağına alamet eder.

Kahve falında lağım pisliği gördüyseniz:

  • Dikkatle ele almakta fayda var.

Kahve falında lağım pisliği görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lağım patladığını görmek hem hayatının kurtulacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine delalettir.

Kahve falında lağım görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağımda yürümek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalet eder.

Kahve falında lağımlı suya düşmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lağım aktığını görmek mutsuz ve hasta olacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına alamet eder.

Kahve falında lağım suyu içmek güzellik ve hayır geleceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına işaret eder.

Kahve falında lağım patlamış görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir