AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım kuyusu görmek

Kahve falında lağım kuyusu görmek

Kahve falında lağım kuyusu görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, yersiz yere suçlanacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına tabir olunur.

Kahve falında lağım kuyusu gördüyseniz:

  • Ortada çözüm bekleyen konular olabilir.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine delalet eder.

Kahve falında lağım kuyusu temizlemek yeni bir araca sahip olunacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işaret eder.

Kahve falında lağım kuyusu görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağım yutmak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım taştığını görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine işarettir.

Kahve falında lağımın taştığını görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağım faresi öldürmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında büyük lağım faresi görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir