AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım patlamış görmek

Kahve falında lağım patlamış görmek

Kahve falında lağım patlamış görmek hayırlı bir döneme girileceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, verimli olacak işler yapacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lağım patlamış gördüyseniz:

  • Yeni maceralara atılmadan önce elinizdeki şeyleri kaybetmemeniz gerektiğini unutmayın.

Kahve falında lağım patlamış görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağıma düşmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağım suyunun taştığını görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında lağımdan çıkmak çok büyük kısmetlere sahip olacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lağımın içine düşmek onlara galip geleceğine, ortaklıkların bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağıma düşüp çıkmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet eder.

Kahve falında lağıma batmak bunun farkına varacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım taştığını görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir