AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım suyuna batmak

Kahve falında lağım suyuna batmak

Kahve falında lağım suyuna batmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, yüzün güleceğine, hayattan daha zevk alacağına yorulur.

Kahve falında lağım suyuna batmak gördüyseniz:

  • Romantik dakikalar iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında lağım suyuna batmak fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında lağıma batmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına işarettir.

Kahve falında lağım suyu yutmak yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lağım suyunun taştığını görmek iyi halinin kalmayacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağım suyu görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine tabir olunur.

Kahve falında lağım suyuna düşmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına inanılır.

Kahve falında lağım suyunda yüzmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında lağım suyunda yürümek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir