AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağımda boğulmak

Kahve falında lağımda boğulmak

Kahve falında lağımda boğulmak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, kıdem atlayacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağımda boğulmak gördüyseniz:

  • Aile içinde size yapılacak olan sürprizler ya da verilecek hediyeler olabilir.

Kahve falında lağımda boğulmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lağım suyunda boğulmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında lağım içinde yüzmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işarettir.

Kahve falında lağımda yüzmek sevdiğini söyleyeceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine tabir olunur.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek çok rahat bir nefes alacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında lağım suyuna girmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine inanılır.

Kahve falında lağım faresi görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında lağım suyuna batmak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir