AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım suyu yutmak

Kahve falında lağım suyu yutmak

Kahve falında lağım suyu yutmak hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında lağım suyu yutmak gördüyseniz:

  • İnsanların sizi hiçbir zaman kaybetmeyeceklerini düşünmesini engellemek için değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında lağım suyu yutmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağım yutmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine inanılır.

Kahve falında lağım suyuna girmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lağım suyuna batmak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lağım suyu içmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağım suyu görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında lağım suyuna düşmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında lağım suyunun taştığını görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir