AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım suyunda yüzmek

Kahve falında lağım suyunda yüzmek

Kahve falında lağım suyunda yüzmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yanlış seçimler yapacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, işlerin sürekli artacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işaret eder.

Kahve falında lağım suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle gurur duyabilirsiniz.

Kahve falında lağım suyunda yüzmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında lağım içinde yüzmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında lağımda yüzmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına işarettir.

Kahve falında lağım suyunda yürümek zorlukların ortadan kaldırılacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım suyunun taştığını görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Kahve falında lağımlı suya düşmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağım suyu içmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında lağım suyunda boğulmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, hedeflerini tutturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir