Kahve falında lağıma girmek

Kahve falında lağıma girmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında lağıma girmek gördüyseniz:

  • Eski bir partner, iş birlikçi veya ortak tam anlamıyla çözümlenmemiş bir konuya tekrar işaret edebilir.

Kahve falında lağıma girmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında lağım suyuna girmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında lağım suyuna batmak onlar sayesinde kalkınacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında lağıma görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına delalet eder.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında lağım açmak yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında lağım pisliği görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lağım suyu yutmak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top