AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağımlı su görmek

Kahve falında lağımlı su görmek

Kahve falında lağımlı su görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, geçim derdi yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına inanılır.

Kahve falında lağımlı su gördüyseniz:

  • Hemen sonuç çıkartmamalı veya ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında lağım suyunun taştığını görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lağım suyunda yüzmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, rızkından ve gelirinden olacağına işarettir.

Kahve falında lağım suyu yutmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım suyunda yürümek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında lağım suyu içmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağım suyuna düşmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım suyunda boğulmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında lağımlı suya düşmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir