AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağımdan çıkmak

Kahve falında lağımdan çıkmak

Kahve falında lağımdan çıkmak bir konuda destek alacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet eder.

Kahve falında lağımdan çıkmak gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Kahve falında lağıma düşüp çıkmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet eder.

Kahve falında lağımdan çıkmak sıkıntılarını çözeceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında lağım çukuruna düşmek tövbelerin amacına ulaşacağına, hanesine bolluk geleceğine alamet eder.

Kahve falında lağım patlamış görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lağım taştığını görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lağım kuyusu görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağımlı su görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım patladığını görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir