AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım kuyusu temizlemek

Kahve falında lağım kuyusu temizlemek

Kahve falında lağım kuyusu temizlemek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında lağım kuyusu temizlemek gördüyseniz:

  • Kendinizi çok yalnız hissettiğiniz bir zamanınızda aniden, psikolojik bir destek görebilirsiniz.

Kahve falında lağım kuyusu temizlemek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek namaz kılacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağım kuyusu görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında lağıma düşüp çıkmak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında lağım suyunda yürümek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım içine düşmek borçlarını bitireceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına işaret eder.

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında lağım faresi görmek masa başı bir işe girileceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir