AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım kokusu görmek

Kahve falında lağım kokusu görmek

Kahve falında lağım kokusu görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, günahlarından tövbe etmeye, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, planların sarkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım kokusu gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda biraz dikkatli olun, çünkü sorun yaratma eğilimindesiniz.

Kahve falında lağım kokusu duymak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım kokusu görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek harcama gücünün artacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında lağımda yüzmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına inanılır.

Kahve falında lağımlı su görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında lağım suyu yutmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lağıma düşmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına işaret eder.

Kahve falında lağım kuyusu görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir