AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağımda yüzmek

Kahve falında lağımda yüzmek

Kahve falında lağımda yüzmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına işaret eder.

Kahve falında lağımda yüzmek gördüyseniz:

  • Fedakarlıklarınız boşa gidebilir.

Kahve falında lağımda yüzmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lağım suyunda yüzmek malından ve parasından ziyan edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında lağım içinde yüzmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında lağım açmak işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağıma görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalettir.

Kahve falında lağımlı suya düşmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında lağım patlamış görmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına inanılır.

Kahve falında evde lağım görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir