AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü lağım faresi görmek

Kahve falında ölü lağım faresi görmek

Kahve falında ölü lağım faresi görmek tebrik edileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, onlardan fayda göreceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü lağım faresi gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle uzun süre bir arada olmak moralinizi bozabilir.

Kahve falında ölü lağım faresi görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım faresi görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında evde lağım faresi görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında lağım faresi öldürmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında lağım fare görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında lağım faresi yemek fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz lağım faresi görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek hayırlı bir döneme girileceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir