AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım faresi görmek

Kahve falında lağım faresi görmek

Kahve falında lağım faresi görmek mutluluğunun artacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, üzüntülerin biteceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında lağım faresi gördüyseniz:

  • Fikirleriniz takdirle karşılanıyor.

Kahve falında ölü lağım faresi görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz lağım faresi görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Kahve falında lağım faresi görmek türlü musibetlere uğrayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım fare görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş lağım faresi görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine alamet eder.

Kahve falında evde lağım faresi görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında lağım faresi öldürmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir