AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım fareleri görmek

Kahve falında lağım fareleri görmek

Kahve falında lağım fareleri görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına delalettir.

Kahve falında lağım fareleri gördüyseniz:

  • Çabuk davranabilirseniz durumu kurtarabilirsiniz.

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında lağım faresi öldürmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına yorulur.

Kahve falında evde lağım faresi görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında lağım fareleri görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında büyük lağım faresi görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz lağım faresi görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında lağım faresi yemek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir