AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım çukuruna düştüğünü görmek

Kahve falında lağım çukuruna düştüğünü görmek

Kahve falında lağım çukuruna düştüğünü görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, yardımının olacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, hayat boyu desteği olacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, küskünlüklerin oluşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağım çukuruna düştüğünü gördüyseniz:

  • Baskılar huzurunuzu kaçırsa da, ödün vermeyecek gibisiniz.

Kahve falında lağım çukuruna düştüğünü görmek bol bol hayır duası alınacağına, tecrübelerini aktaracağına delalet eder.

Kahve falında lağım çukuruna düşmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işarettir.

Kahve falında lağım çukuru kazmak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lağıma düşen birini görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında lağıma düşüp çıkmak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin lağıma düştüğünü görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini çukura düşerken görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, neşesini kaçıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çukura düşüp çıktığını görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir