AnaSayfa / Genel / Kahve falında lafla kavga etmek

Kahve falında lafla kavga etmek

Kahve falında lafla kavga etmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, insan sevindireceğine işarettir.

Kahve falında lafla kavga etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi veya konuşmaları manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında biriyle laf kavgası yapmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine rivayet eder.

Kahve falında laf kavgası yapmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle laf kavgası etmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında lafla kavga etmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında laf kavgası ettiğini görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında laf atıldığını görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında laf atmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kendine olan güvenini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında laf duymak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir