AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle laf kavgası etmek

Kahve falında biriyle laf kavgası etmek

Kahve falında biriyle laf kavgası etmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, hikmete kavuşacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına işarettir.

Kahve falında biriyle laf kavgası etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırma veya geçme konusunda kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında laf kavgası yapmak sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle laf kavgası yapmak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına inanılır.

Kahve falında laf kavgası ettiğini görmek ümitlerinin son bulacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında lafla kavga etmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle laf kavgası etmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, kişinin isteklerine nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında laf sokmak yeni iş kollarına girileceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeklerin laf attığını görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin laf attığını görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir