AnaSayfa / Genel / Kahve falında laf kavgası yapmak

Kahve falında laf kavgası yapmak

Kahve falında laf kavgası yapmak aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, daha rahat bir hayatı olacağına, kurtuluşa kavuşacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında laf kavgası yapmak gördüyseniz:

  • Size daha fazla fırsat sunabileceğine inandığınız değişiklikleri yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında laf kavgası yapmak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle laf kavgası yapmak çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında laf kavgası ettiğini görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle laf kavgası etmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında lafla kavga etmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, rakiplerini alt edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para lafı duymak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında laf dinlemek resmi bir kurumda işe girileceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında laf dalaşı etmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir