AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle laf kavgası yapmak

Kahve falında biriyle laf kavgası yapmak

Kahve falında biriyle laf kavgası yapmak kalbinin küt küt edeceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, tartışmaların sonlandırılacağına inanılır.

Kahve falında biriyle laf kavgası yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmazlıklar yaşansada, yolun sonunda uyumu yakalayabileceksiniz.

Kahve falında biriyle laf kavgası yapmak girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında laf kavgası yapmak ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, keder yaşayacağına delalettir.

Kahve falında laf kavgası ettiğini görmek yıkılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lafla kavga etmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle laf kavgası etmek sonunda maddi zarara gireceğine, ün yapmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında laf atıldığını görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında laf dinlemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında laf işitmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir