AnaSayfa / Genel / Kahve falında laf duymak

Kahve falında laf duymak

Kahve falında laf duymak büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çok sevineceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında laf duymak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlarken biraz dinlenmenizde fayda var.

Kahve falında laf duymak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında birinden laf duymak maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında para lafı duymak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın lafını duymak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin laf attığını görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lafla kavga etmek mutluluktan havalara uçacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle laf kavgası etmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına işarettir.

Kahve falında bir kıza laf atmak büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir