AnaSayfa / Genel / Kahve falında laf atmak

Kahve falında laf atmak

Kahve falında laf atmak rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında laf atmak gördüyseniz:

  • Mükemmelliği karşı tarafı memnun etmeyi hedeflemelisiniz.

Kahve falında bir kıza laf atmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalet eder.

Kahve falında birine laf atmak yokluk çekmeyeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıza laf atmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında laf atmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin laf attığını görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle laf kavgası etmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında lafla kavga etmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında laf duymak kederinin dağılacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir