AnaSayfa / Genel / Kahve falında laf atıldığını görmek

Kahve falında laf atıldığını görmek

Kahve falında laf atıldığını görmek hüsrana uğrayacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, bereketin eksileceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında laf atıldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı gizli tutmalısınız.

Kahve falında laf atıldığını görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına inanılır.

Kahve falında birinden laf duymak yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, kendini bunu başaracağına işarettir.

Kahve falında laf sokmak elinin darlaşacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında birine laf sokmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeklerin laf attığını görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında lafzatullah görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında laf işitmek kişinin malını kaybedebileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine laf atmak eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, onu uyaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir