AnaSayfa / Genel / Kahve falında laf kavgası ettiğini görmek

Kahve falında laf kavgası ettiğini görmek

Kahve falında laf kavgası ettiğini görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, dolayısıyla geleceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, onları koruyup kollayacağına delalettir.

Kahve falında laf kavgası ettiğini gördüyseniz:

  • Bazıkişilerin hareketleri sizi şaşırtabilir.

Kahve falında laf kavgası ettiğini görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Kahve falında laf kavgası yapmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle laf kavgası yapmak keyfe kavuşacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle laf kavgası etmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına inanılır.

Kahve falında lafla kavga etmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında birine laf atmak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında laf atıldığını görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına işarettir.

Kahve falında altın lafını duymak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir