AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert ayakkabı giymek

Kahve falında lacivert ayakkabı giymek

Kahve falında lacivert ayakkabı giymek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan gerilim hissedebilirsiniz.

Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert ayakkabı giymek istenmeyen olayların yaşanacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına tabir olunur.

Kahve falında lacivert ayakkabı görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında lacivert topuklu ayakkabı görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, bir koyduğu işten üç alacağına alamet eder.

Kahve falında lacivert nişanlık giymek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert gömlek giymek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert pijama giymek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert corap giymek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, canla başla çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir