AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu okşamak

Kahve falında kuzu okşamak

Kahve falında kuzu okşamak işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, hayallerindeki eve sahip olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzu okşamak gördüyseniz:

  • Kendinize her zaman için bir düşünce payı bırakın.

Kahve falında kuzu okşamak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin saçlarını okşamak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında atın başını okşamak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında yılanın başını okşamak sağlığın bozulma noktasına geleceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organı okşamak rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı okşamak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın memesi okşamak zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin saçını okşamak hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, parasının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir