AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organı okşamak

Kahve falında erkek organı okşamak

Kahve falında erkek organı okşamak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, işlerinin yarım kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, cesaretini yeninden toplayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek organı okşamak gördüyseniz:

  • Devam eden zorlukları veya açmazları çözmeye çalışmak yerine ebedileşmesini sağlayacak yöntem arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında erkek organı okşamak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğun başını okşamak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeği okşamak fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşamak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, onları koruyup kollayacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin başını okşamak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, dünya malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin saçını okşamak rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin yanağını okşamak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir