AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın başını okşamak

Kahve falında yılanın başını okşamak

Kahve falında yılanın başını okşamak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında yılanın başını okşamak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya etkili kişilerle ilişkilerde iletişimle ilgili problemler yaşanabilir.

Kahve falında yılanın başını okşamak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin başını okşamak çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğun başını okşamak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baş okşamak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, tüm kederinin uçup gideceğine işaret eder.

Kahve falında köpek başını okşamak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun başını okşamak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek başı okşamak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir