AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzey yönünü görmek

Kahve falında kuzey yönünü görmek

Kahve falında kuzey yönünü görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında kuzey yönünü gördüyseniz:

  • Yatırımını önceden yaptığınız şeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında kuzey yönünü görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzey rüzgarı görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzey yıldızı görmek yeni bir eve taşınılacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzeye dönüp namaz kılmak önemli atılımlar yapacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kuzey kutbuna gitmek hayırlı işlere imza atacağına, duygularının karşılıklı olacağına delalet eder.

Kahve falında kuzeye doğru namaz kılmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzey ışıklarını görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzeye gitmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir