AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzeye dönüp namaz kılmak

Kahve falında kuzeye dönüp namaz kılmak

Kahve falında kuzeye dönüp namaz kılmak ticari anlamda yön değiştireceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, hasadının tarlasında kalacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzeye dönüp namaz kılmak gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçi olmayan taleplerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kuzeye dönüp namaz kılmak fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzeye doğru namaz kılmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, itibarını zedeleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzey rüzgarı görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzey görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kuzeye gitmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine delalettir.

Kahve falında kuzey kutbunu görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında güneşin kuzeyden doğduğunu görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına işarettir.

Kahve falında kuzey yıldızı görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir