AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzey ışıklarını görmek

Kahve falında kuzey ışıklarını görmek

Kahve falında kuzey ışıklarını görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, rütbenin yükseleceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, ticaretinin gelişeceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kuzey ışıklarını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde zorluk yaşamış olsanız bile, tamiri mümkün kılan enerjilerden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında kuzey ışıklarını görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzeye gitmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzeye dönüp namaz kılmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kuzey kutbuna gitmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzey rüzgarı görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında kuzeye doğru namaz kılmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına delalettir.

Kahve falında güneşin kuzeyden doğduğunu görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına delalet eder.

Kahve falında kuzey kutbunda gitmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir