AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzey rüzgarı görmek

Kahve falında kuzey rüzgarı görmek

Kahve falında kuzey rüzgarı görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, elde edilen nasibin artacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuzey rüzgarı gördüyseniz:

  • Sizi geçmek isteyen veya başarılarınızdan pay biçmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kuzey rüzgarı görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kuzey kutbuna gitmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, karşılıksız bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında güneşin kuzeyden doğduğunu görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzey kutbunda gitmek ona göre davranacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzeye dönüp namaz kılmak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kuzeye gitmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına delalet eder.

Kahve falında kuzey yönünü görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzeye doğru namaz kılmak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir