AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzey kutbuna gitmek

Kahve falında kuzey kutbuna gitmek

Kahve falında kuzey kutbuna gitmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, yükünün azalacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzey kutbuna gitmek gördüyseniz:

  • Arkadalarınızı bir araya getirebilir veya davet edebilirsiniz.

Kahve falında kuzey kutbunda gitmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzey kutbuna gitmek manevi olarak da yıpranacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında kuzey kutbunu görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzeye gitmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, şansın yüze güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzey yıldızı görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kuzeye dönüp namaz kılmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına yorulur.

Kahve falında kuzey rüzgarı görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında kuzey ışıklarını görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir